MADE IT TO THE CAPITAL


Spontanitet. 
(och är det ingen som kan tänka sig att vara spontan i Göteborg? Spontana omkring på ett nöjesfält och kanske spontant få för sig att konsumera alkohol och köra radiobil? Spontan spy på grund av olika faktorer? Tänk på saken). 

Kommentarer
Postat av: Mallan

Hanna! Åka och vara spontan i Gbg låter ju som den bästa av planer:D För att inte tala om Way Out West... Det vore riktigt kul. Fast det tycker såklart inte plånboken. Min plan är att anmäla mej till alla tävlingar om wow-biljetter. Det kan gå. Haha..



Hur som helst vore det kul att ses någon gång! Hultsfredsfesten? Men men. Ha det wunderbaum nu Banäna!



(Måste bara tillägga; gillar bloggen din! Kul att veta lite om vad du har för dej och du skriver riktigt snyggt tycker jag! Så nu har du väl fått dej ytterligare en stalker i samlingen kan jag tro!)

2009-07-31 @ 20:09:32
Postat av: Hanna

Sv: Å, Malle Balle. Visst gör det? Uppdatera mig om alla tävlingar du hittar, och om du vinner så klart (för Way Out West skulle verkligen göra sommaren komplett, Sarah kanske är på? Hon ska ju trots allt dra sig dit). Och jag håller med dig. Hultsfredsfest eller bara ett riktigt Hultsfredskrök. Du vet, jag kan när som helst!



Som råga på allt, tack för fin kommentar.

2009-08-01 @ 10:13:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0