GIVE ME A CALL


Fiskarna (19/2-20/3). December.

"Som en blixt från klar himmel drabbar passionen dig. Kanske är det ett förhållande du redan har som plötsligt blir glödhett, kanske handlar det om en helt ny flamma. Oavsett vilket så står flera av dina vänner helt handfallna, och du får mer kritik än stöd av dem när du följer ditt hjärta". Magasin 1.

"En tid av positiv förändring är i sikte. Fatta några avgörande beslut inför framtiden och börja sätta planerna i verket. Julen blir en tid av healing som ger energi till själen och stimulerar dina drömmar. Koppla av och njut så mycket du kan. Familjesituationen bli stabilare och du får stöd och uppmuntran från oväntat håll. Låt dig inte utnyttjas, lär dig att sätta gränser". Magasin 2.

"Nyår blir glittrigt och spännande. Du möter en person som attraherar dig. Samtidigt som du vill lära känna den här människan ringer en liten varningsklocka längst bak i huvudet. Du vet inte om han/hon är bra för dig, men samtidigt är det spänningen som väcker din nyfikenhet. Vinner ditt förnuft eller din känsla den här segern". Magasin 3.

Ibland så måste jag bygga vardagens spänningar/förväntningar på, egentligen, oberäkneliga grunder.
Men det ser lovande ut måste jag säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0